Tot €100,- aan brandstofkaarten bij Michelin banden!

Als u tussen 15 juni en 2 augustus 2 of 4 Michelin-banden koopt ontvangt u namelijk een TOTAL Happy Fuel brandstofkaart cadeau!

Zomerbandenwissel

Maak snel een afspraak voor uw zomerbandenwissel bij AutoCrew van Beurden en ga met een veilig gevoel de weg op!

Aircoservice

Airconditioning zorgt ervoor dat u comfortabel achter het stuur zit. De AutoCrew aircoservice spoort defecten aan de installatie tijdig op.

AutoCrew pechhulp

Met de AutoCrew Pechhulp kunt u altijd rekenen op een snelle en adequate hulp, want niets is vervelender dan met uw auto stil komen te staan.

Schade en herstel

Met een klein krasje of een grote deuk weet AutoCrew van Beurden wel raad. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw auto weer als nieuw is.

Caravan en Camper

Bij ons kunt u ook terecht voor onderhoud van uw camper en caravan!

Ruitreparatie en -vervanging

Ook voor ruitreparatie en -vervanging kunt u rekenen op Garage van Beurden. Wij kijken na of uw ruit gerepareerd kan worden of zorgen voor een nieuwe.

APK

Tijdens de jaarlijkse APK-keuring, voert een Autocrew garagist een grondige controle van de essentiële onderdelen van uw auto uit.

Ruitenwissers van Bosch

Goede ruitenwissers zijn belangrijk voor goed zicht en daarmee voor uw veiligheid. Controleer daarom regelmatig uw ruitenwissers!

Onderhoud

AutoCrew-garages garanderen een vakkundige uitvoering van service & onderhoud, aan uw nieuwe of gebruikte auto, voor alle merken.

Uitlijnen

Autocrew van Beurden controleert en corrigeert de uitlijning van uw auto voor een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en duurzame banden.

Uitlijnen

U kunt het uitlijnen van uw wielen met een gerust hart aan AutoCrew toevertrouwen.

Afleveren

Bij het ophalen van uw auto voorzien onze medewerkers u altijd van een uitgebreide uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.